Behandling av hårtap

22 april 2020
Johanne Hansen
Behandling av hårtap

Mange menn vil med alderen merke at håret begynner å tynnes ut på toppen. Hos noen starter det med voksende viker, andre blir av andre, gjort oppmerksom på en gryende måne. Uansett hvordan du opplever hårtap, så kan det være en uønsket konsekvens av det å bli eldre. For mange, begynner det dessverre alt for tidlig. Noen kan allerede i 20 årene begynne å merke at håret plutselig blir tynnere. Hvis du er en av de mange i 20 årene som opplever uønsket hårtap, så er du ikke alene. Hårtap er for de fleste menn hormonelt betinget, og gjerne noe som går i arv igjennom generasjoner Det har derfor vært vanskelig å bekjempe. Men det behøver det faktisk ikke å være i dag. Det finnes nemlig mange hår behandlinger for hårtap, som faktisk fungerer, og det helt uten bivirkninger.

Hvis du er interessert i å gå i kamp med hårtapet ditt, kan du finne en behandling som virker på, https://puregrow.no/.

Pure Grow har utviklet en ren behandling for hårtap, som går inn og reduserer hårtap, og samtidig gir vekst til nytt og styrket hår. 

Behandlingen gir økt blodsirkulasjon til de utsatte området, som gir hårsekkene som har manglet næring, mulighet til vokse. På denne måten skaper behandlingen reaktivering på hårsekker som har blitt såkalte hvilende hårsekker. 

Spesielt for menn i 20-30 årene, som opplever uønsket hårtap, kan det faktisk være litt av en identitetskrise når de plutselig mister håret. Håret er for mange en del av ens identitet, og det å bli skallet kan være vanskelig å akseptere for mange.

Det er derfor viktig at du kommer i behandling for hårtapet, så hurtig som mulig. Det er nemlig fullt mulig å bremse hårtapet, og dermed sørge for at du som mann kan få lov til å beholde din prektige manke i mange år fremover. 

Flere nyheter