En seng som passer for alle?

31 mai 2021
Johanne Larsen

Finnes det egentlig en seng som passer for alle? Det skal vi se litt nærmere på her. 

En drømmeseng?

Det er en grunn til at enkelte sengetyper blir svært populære, og det er det samme som gjelder for det som kalles en kontinentalseng. Det er en av de mest populære sengetypene man kan få akkurat nå, og det er det mange gode grunner til. En kontinentalseng minner om hotellsenger – de er flotte, høye og utrolig komfortable når man velger riktig fasthet på madrassen. Det er nemlig sånn at en kontinentalseng består av hele tre lag. Du kan lese om de beste senger fra Bedre Nætter.

Ikke en madrass som passer for alle

Man kan altså kanskje argumentere for at det finnes en sengetype som passer for de aller fleste i kontinentalseng, men det er ikke dermed sagt at det finnes en madrass som passer for alle. Her er det nemlig helt essensielt at man går etter å finne riktig fasthet. Det kan man for eksempel gjøre gjennom å se på vekten.

Det er som regel sånn, at jo mer man veier, jo fastere madrass skal man ha, og det er rett og slett for å sikre at man får den støtten man trenger. Det er viktig at man sørger for å finne riktig madrass, og ikke bare går for det som føles behagelig når man prøver sengen.

Faktisk så er det mange som mener at man bør kjøpe seng uten å prøve den først fordi da er det mer sannsynlig at man velger seng ut fra andre kriterier enn om den føles komfortabel der og da. Da har man nemlig en tendens til å velge en altfor myk seng i forhold til det man egentlig trenger. Derfor er det egentlig ikke så dumt å kjøpe seng på nettet – da kan man nemlig gå ut fra helt faste kriterier når man skal kjøpe seng, og kjøpe den sengen som passer best. 

Flere nyheter