Følg med på ditt overvåkingskamera når du ikke er hjemme

05 januar 2022
Maria Laugesen

editorial

Med mange nye overvåkingskamera har du muligheten til å følge med på hva som skjer, når du ikke er hjemme. Du kan nemlig koble opp signalet på din PC eller telefon for å se både tidligere og «live» video fra ditt kamera.

Følg med når du vil

En av fordelene med et overvåkingskamera i dag er at du kan følge med på hva som skjer uansett hvor du er og når det er. Det er tilmed mulig å sette opp kamera i dag slik at du får en varsel hvis noe beveger seg i kameraets område. På den måten kan du åpne signalet og se om det er noe du må reagere på, eller om det bare var barna som kom hjem fra skole.

Det er spesielt en fordel hvis du er borte i lengre tid, for eksempel i utlandet eller på hytten. Det gir en mye større følelse av trygghet, og overvåkingskamera er i seg selv også med til å skremme bort uvedkommende gjester.

image

Velg kamera med 4G

For at disse funksjoner er mulige, må du ha et kamera som er koblett opp på internett. Det kan enten være via wifi, men det kan også være til 4G. Et 4G overvåkningskamera er spesielt smart dersom du ikke har stabil wifi eller wifi i det hele tatt på adressen. Det vil ofte være steder som på hytten, uten for huset eller tilmed ved båten der det vanligvis ikke er wifi.

Med et 4G overvåkingskamera kan du få glede av alle funksjonene, helt uten wifi. Teknologien finnes i mange forskjellige typer kamera, så du kan helt sikkert finne et som passer for deg og dine behov. Det gjelder uansett hvilken kvalitet du ønsker, om ditt kamera skal plasseres inne eller ute, eller hvilke andre funksjoner og egenskaper du vil at ditt overvåkingskamera skal ha.

Flere nyheter