Har du noen gang vurdert å bruke et regnskapsbyrå?

03 desember 2020
admin

Har du noen gang vurdert å bruke et regnskapsbyrå?

Hvis du enten er freelancer eller har en liten bedrift håper jeg at svaret er ja. For det er frihet å hente i den andre enden når man har investert i den hjelpen!

En stor beslutning, eller er det egentlig det?

Når man har en liten bedrift kan det føles veldig stort å skulle investere i hjelp. Det gjelder nesten uansett hva det dreier seg om og det kan føles som et valg som treffer økonomien hardt. Men når det kommer til å bruke et regnskapsbyrå kan man nesten alltid regne med at de tjener inn sin egen lønn i fradrag og andre goder du ikke visste at du hadde rett på. For selv om man kanskje føler at man kan klare det selv så er det bare mange ting man ikke vet og heller ikke har noen som helst forutsetning for å kunne vite.

Det er en grunn til at man skal gjennom en lang utdannelse for å bli regnskapsfører og den utdannelsen gjør dem mye mer kompetent enn deg. Mer kompetente til å finne feil. Mer kompetente til å finne goder og fradrag. Mer kompetente til å forutse hvordan du kan forbedre virksomheten din. En stor beslutning? Ja, kanskje, men en liten investering i stor frihet, trygghet og utbytte.

Glad for investeringen

Personlig gjorde jeg regnskapet mitt selv i de første to årene etter at jeg begynte som freelancer, men etter å ha latt andre gjøre det i snart to år vil jeg aldri tilbake til å gjøre det selv. Det føles bare så trygt og sikkert at det er noen som faktisk vet hva de driver med som ordner det. Jeg jobber med et lite regnskapsbyrå som er gode for bransjen min og vil under alle omstendigheter anbefale andre til å gjøre det samme. 

Flere nyheter