Kjøp en retro platespiller til ditt hjem

20 mai 2020
Maria Laugesen

Vi kjenner alle platespilleren. Det klassiske apparatet som ble anvendt til å spille musikk på vinylplater i hjem over hele verden. Men selvom platespillerens popularitet falt mye når mer moderne teknologier ble skapt, så har den nå fått nytt liv.

De yngre generasjoner får nemlig øynene opp for platespilleren og den unike lyden. Mange nyter en analogi lyden som gir en helt annerledes varm lyd, og det er noe helt spesielt med å høre musikken fra en vinyl.

Derfor kan du i dag finne et stort utvalg av platespillere. De fleste har fått en moderne oppdatering så de inneholder en rekke funksjoner som gjør dem mer anvendelige i dag. For eksempel finner du modeller som tillater MP3-konvertering til PC, så du kan konvertere dine vinylplater til digitale filer. Det er en opplagt måte å gi dine vinylplater evigt liv på.

Andre har innebygd kasettopptaker, kan anvendes som Bluetooth høyttaler eller har USB-inngang. Slik får du altså det beste fra begge verdener – både de klassiske, sjarmerende detaljer og de moderne teknologiske fordeler.

Når du velger en vinyl platespiller kan du med fordel velge en retro variant. Da får du nemlig hele opplevelsen, inklusiv den vakre og klassiske designen. Her er de moderne funksjoner «skjult» i en vintage design som gjør platespilleren utrolig flott å ha i hjemmet. Foretrekker du likevel en mer minimalistisk og moderne stil, da kan du også få stilige platespillere i en simpel og ren design.

Det er helt opp til deg og dine personlige preferanser, men uansett hva du foretrekker kan du helt sikkert finne en platespiller som passer for deg, dine behov og din personlige stil. Så få liv i dine gamle vinylplater og nyt musikk på en helt annen måte med en platespiller, som du uten tvil kan ha glede av i mange år fremover.

Flere nyheter