Sesongen for zip-gensere til herre har startet!

11 september 2020
admin

Sesongen for zip-gensere til herre har startet!

Det blir kaldere ute. Kveldene blir lengre og morgenene mørkere. Vi trenger noe som kan holde oss varme zip-gensere til herre er et helt genialt plagg både til overgangen mellom sommer og høst, men også som et godt lag under når vinteren, enten du skal være casual cool på after-ski i vinter eller vil ha det som et varmt og deilig lag under vinterjakka hele sesongen.

Ingen av oss gidder å fryse, men plagg som bare er praktiske er ikke særlig gøy, for man vil være fin også, så zip-gensere til herre kan være akkurat det som gjør at du kan føle deg som deg selv, men fortsatt ha på deg noe praktisk og varmt. Jeg har kjøpt en til pappa i julegave.

Velg noe som er varmt og koselig

Vinteren skal være en koselig tid. Vi skal ikke fryse, men med norske vintre og norske temperaturer kan det føles nesten umulig. Det føles noen ganger som om vinteren varer for evig og på mange måter kan man si at den gjør det. Si at vinteren begynner omtrent i oktober da.

For selv om det egentlig er en måned vi regner som høst, akkurat som november faktisk også er, kommer det som oftest snø både i oktober og november. Snøen ligger hvertfall til mars, hvis ikke til april og vi har alle opplevd snø på 17. mai et eller annet år. Så det blir mange måneder med kulde. Å velge noe varmt og koselig er det som får oss gjennom vinteren på en god måte og det vi burde gjøre.

Et allsidig plagg

Plagg som kan brukes både i overgangen mellom sesongene, under vinterjakka, eller som inne-plagg på hytta eller after-ski er en bra investering. Allsidighet er bærekraftig fordi man ikke trenger å kjøpe like mye.

Flere nyheter