Skap et herlig barnerom med fototapet

06 juli 2021
Maria Laugesen

De fleste barn liker å ha et rom som er fargerikt og koselig, og som inspirerer til masse lek og moro. Derfor er det ofte en god ide å skifte ut de hvite veggene med farger, liv og kreative designs. Presis dette kan du gjøre med fototapet.

Fototapet i flotte farger

https://sohu-shop.no/shop/fototapeter-363s1.html kan du finne et stort utvalg av fototapeter, og her er det blant annet masse designs for barnerommet. Felles for disse er at de er med søte, morsomme eller kule motiver, og at de er designet med masse flotte farger.

For eksempel kan du få herlige fototapeter med tegneserier. Det kan for eksempel være motiver av søte tegneseriedyr, naturmotiver, kjøretøy eller en koselig nattehimmel. Du kan også få barnetapet med motiver av dinosaurer, både de søte og vennlige dinosaurer i flotte farger, men også de store og farlige dinosaurer med mer realistisk utseende.

Jentene vil uten tvil elske de fine fototapeter i rosa og lilla farger med motiv av hester, enhjørninger og prinsesser. Her kan du også få både tegneserie-lignende designs eller veldig realistiske fototapeter – tilmed med 3D-effekt.

Velg noe for deres smak

Blant de mange forskjellige designs og motiver kan du helt sikkert finne noen designs som du og barna elsker. Uansett om det er de helt små, eller de litt større barn som selv kan være med til å velge deres favoritter.

Fototapetene er enkle å montere, så de får et flott utseende på veggen og holder lenge. Men de kan selvfølgelig også skiftes ut med nye fototapeter eller helt fjernes når barnas interesser endrer seg i løpet av livet. Du kan enten velge å bruke fototapet på én vegg eller i hele rommet, og du kan kombinere forskjellige fototapeter. Det avhenger helt av hvilket uttrykk du vil skape, og hva som passer for deres hjem. 

Flere nyheter