Sliter du med å finne julegaver?

24 november 2020
admin

Sliter du med å finne julegaver?

Da er du ikke den eneste! Mange elsker å handle julegaver, men for andre er det bare en plikt som skal gjennomføres. Ikke det at man ikke liker å gi eller få gaver, men alt det kjøret som er rundt kulden lange listen med ting som skal ordnes og kjøpes, gjør at man føler at alt bare blir litt mas.

Og kanskje særlig hvis man har barn. Men vi fant ut av at noe vi kunne gi fra barna til oss sammen kunne løse det litt. For da skulle vi i hvert fall kjøpe en gave mindre. Noe vi tenkte på var å kjøpe noe fint til oss sammen, og vi tenkte på at et postkasseskilt med bilde av hele familien kunne være veldig koselig. Så det gjorde vi!

Følelsen av å gi bort noe fint

Det er mange gaver å kjøpe hvis man er en familie. For man skal også kjøpe gaver til partneren sin fra barna sånn at de får opplevelsen av å gi også. Det å gi barna en følelse av hvordan det føles å gi bort noe som noen blir glad for er viktig for å bidra til å utvikle empati og er noe som man som forelder selvsagt er opptatt av.

Vi tok med ungene og snakket med dem om hvordan man velger en fin gave og bestilte sammen på https://sohu-shop.no/shop/postkasseskilt-94s1.html der vi kjøpte det fine postkasseskiltet vi snart etter jul kommer til å ha på postkassen vår. Leveringen tok ikke så lang tid heller og det er jo ekstra godt å vite så nærme jul som vi snart er!

Bestill julegavene online

Med høyere covid-19 tall enn vi ønsker oss er det enda en grunn til å bestille alle julegavene online. Det gjør at man slipper å stå i kø, slipper menneskemengder, og bare kan bestille og få det levert hjem!

Flere nyheter