Stillas for profesjonelt bruk

26 mai 2020
Maria Laugesen

Et stillas er et må-ha innen de flestte bygge- og anleggsoppdrag. Størelse og utforming kan selvfølgelig variere avhengig av oppgaven, men stillaser anvendes innenalt fra nybygg og fasedearbeid til malingsarbeid og takarbeid.

Når du velger stillas er det selvfølgelig helt essensielt at kvaliteten er i topp. Dette er din garanti for at alle som ferdes på og rundt stillaset kan føle seg trygge – uansett om det skal stå i to dager eller to måneder. I tillegg er det nødvendig å ha et stillas som passer for dine behov, altså som kan tilpasses i den høyde og fasong som kreves for oppgaven.

Hos Strand Stillas AS kan du finne stillaser i absolutt høyeste kvalitet. De har drevet med stillasbygging i mer enn 15 år, og driver med både salg og utleie samt montering av stillaser. Dette tilbyr de til alle slags jobber innen bygg, industri, anlegg og skipsverft. 

Når du velger Strand Stillas får du en rekke fordeler. De garanterer nemlig høy kvalitet på alle deres stillaser, men sørger samtidig for at du kan få dem til en veldig rimelig pris. De kan tilby profesjonell veiledning om hva du bør velge, og basert på deres kunnskap og lange erfaring kan de rådgi om alle bransjer og prosjekter. Og så legger de vekt på rask levering, og har derfor alltid stillas på lager slik at du få det omgående etter din bestilling. Stillaset er godkjent i klasse 3, altså til 200 kg/kvm. Samtidig leverer de til hele landet.

Så trenger et sterkt og solidt aluminiumstillas for profesjonell bruk innen bygg og anlegg, da kan du kontakte dem for å høre mer i dag. Du kan velge mellom masse komplette stillaspakker, slik at du kan finne det som passer for dine behov. Og trenger du noe helt spesifikt, da kan du selvsagt også bestille dine stillaser etter egendefinerte data.

Flere nyheter