Velværetipsene du kan bruke i hverdagen

21 juni 2022
Johanne Larsen

editorial

Ønsker du deg litt mer velvære i hverdagen? Det trenger ikke å være så uoppnåelig som du tror. Det er mange små ting du kan gjøre hver dag for å ha det litt bedre. Det skal vi se litt nærmere på her. 

Sett opp månedlige avtaler

Hvis du vil inn i en god velværerutine, kan det være lurt å sette opp månedlige avtaler, som gjør at du får en god rutine som er enkel å følge. Det er nemlig en del vedlikehold som skal til for at man skal se bra ut og føle seg vel hver dag, og noen ting, som hårfjerning, trenger man ikke å gjøre hver dag hvis man bruker metoder som gjør at hårveksten holdes nede over tid eller i beste fall forsvinner, hvis man har steder med uønsket hårvekst. Man kan også velge en type hårfjerning med diodelaser som kan fjerne hår mer permanent etter flere behandlinger.

Hårfjerning

Det kan også være små ting som gjør en stor forskjell – for eksempel å farge vipper og bryn hver 4.-6. uke. Da får du mer markerte trekk, uten å bruke sminke. Det kan være deilig for deg som synes det er slitsomt med mascara og øyenbrynsblyant hver dag, og som vil se mer naturlig ut i hverdagen. 

Skap en god hudpleierutine 

Det er også lurt å skape seg en god, daglig hudpleierutine. Her er det mange som slurver! Husk at en god hudpleierutine alltid bør avsluttes med en solkrem, så man er beskyttet i løpet av dagen. Dette trinnet kan man sløyfe i kveldsrutinen. Her kan man i stedet fokusere på gode, aktive ingredienser som kan virke over natten. Ingredienser som retinol og niacinamid, er blitt utrolig populære, og man kan finne hudpleieprodukter i alle prisklasser som har disse ingrediensene. Bygg opp en rutine du klarer å overholde og som er tilpasset din hudtype. 

Flere nyheter