Finn riktig belysning for kontoret

04 april 2022
Maria Laugesen

editorial

Belysning er et avgjørende element i alle rom, og på mange arbeidsplasser er lyset helt sentralt. Det er viktig at det er praktisk, gir den nødvendige mengde lys, og at det samtidig er behagelig for de som ferdes på arbeidsplassen.

Praktisk belysning på kontoret

Lys og lamper er en sentral del av innredningen, og lampene har en stor betydning for rommets utseende uansett om de er av eller på. Derfor er det ikke bare viktig å tenke på hvordan lampens design er, men også hvordan lyset påvirker rommet.

En god idé er å ha flere lyskilder som gir varierende mengder av lys, og som kan tilpasses og endres. Noen ganger kan man ha behov for et sterkt, direkte lys, mens det andre ganger er mer passende med dimbare lyskilder som gir et dempet og behagelig lys til rommet.

Derfor bør du både tenke i mengde og type av lys, lampenes funksjoner og ikke minst plasseringen av det i lokalet.

led

Smarte LED løsninger

I dag kan man velge mellom mange forskjellige typer av belysning til arbeidsplassen. Det gjelder alt fra spots og taklamper til bord- og gulvlamper, og i hver kategori finnes det et stort utvalg av forskjellige designs, teknologier og størrelser.

Hos https://ledlyskilder.no/19188-t8-led-lysror finner du et stort utvalg av LED lyskilder for arbeidsplasser, uansett om det er et kontor, en klinikk, et verksted eller noe helt annet. Deres sortiment byr på mange forskjellige løsninger for ulike behov, så du kan helt sikkert også finne noe som passer for deg.

For eksempel har de smarte LED lysrør som både gir et sterkt lys, og som samtidig kan dempes og tilpasses etter behov. De er utrolig praktiske på grunn av den relativt lille størrelsen, og så har de en imponerende levetid så du ikke må tenke på å skifte ut lyset i mange år.

Flere nyheter