Innred hjemmekontoret med godt arbeidslys fra www.lampemesteren.no

20 desember 2020
admin

Innred hjemmekontoret med godt arbeidslys fra www.lampemesteren.no og øk både trivselen og kreativiteten.

Det å jobbe hjemmefra er det ikke særlig mange som hadde erfaring med før 2020 og den globale pandemien rullet inn over oss. Og det å jobbe hjemmefra er faktisk noe helt annet enn å jobbe fra et kontor. Man har ikke teamet sitt, man har vanskeligere for å skille mellom jobb og fritid og man har konstante forstyrrelser som man ikke har på kontoret.

En ting som mange ikke tenker over, er at det å skape et godt arbeidsmiljø ikke bare handler om kollegaene man jobber med og den ledelsen man har. Det handler i stor grad også om de fysiske rammene man har rundt seg mens man jobber. Det er alltid hentet inn interiørarkitekter til å innrede store kontorlandskaper for best mulig trivsel og det er dumt å tenke at vi ikke trenger å gjøre mer enn å sette oss ned med en laptop på kjøkkenbordet for å jobbe.

Vi trenger et godt fysisk arbeidsmiljø. En av de viktige tingene å begynne med er lys og lamper. Arbeidslys er utrolig viktig og det å velge de riktige lampene er helt avgjørende, for eksempel fra www.lampemesteren.no.

Velg riktige lamper til hjemmekontoret

Lampene på kontoret ditt skal kunne lyse opp nok til at du ikke anstrenger øynene dine og skaper en balanse mellom lyset fra skjermen eller skjermene dine og lyset rundt deg. Det gjør at man får en bedre følelse av rommet og gjør det lettere å skape balanse mellom jobb og pause. 

Jeg innredet mitt hjemmekontor med flere lamper fra www.lampemesteren.no og er veldig fornøyd med resultatet. det å ha en egen plass å jobbe på føles veldig bra og det gjør det lettere å ta meg pauser fra det enn det var før også. Godt for trivselen rett og slett.

Flere nyheter